četvrtak, 29 Oktobar 2020 08:53

Skandalozna izjava na skupu PDA: Političke protivnike bi priključivali na respiratore!

2910 pda

Stranka PDA sinoć je organizovala novi predizborni skup u Podgorju u Banovićima. Kao prethodnog i ovog puta su prekršene sve mjere i naredbe Kriznih štabova - piše Oslobođenje.

Osim što ugrožavaju zdravlje masovnim okupljanjima, ovaj put su otišli i korak dalje. Naime, Elzina Pirić predsjednica Općinskog odbora i zastupnica ove stranke u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije BiH kazala je okupljenima da će "političke suparnike priljučiti na Fadilove neispravne respiratore nakon lokalnih izbora“.

-Moja poruka večeras vama, srce se ne prodaje, ponos se ne prodaje, ono što je dr. Mirsad  Kukić uradio za Banoviće nema cijenu i nećemo je platiti. Zato ćemo 15. novembra uzeti najmoćnije oružje olovku i glasati za kandidate Pokretademokratske akcije“ kazala je Pirić.

Osim izjave koja je blago rečeno skadalozna, posebno u teškim vremenima epidemije koja bukti u našoj zemlji, a opasni virus uzima živote naših sugrađana, a istovremeno ovakva okupljanja predstavljaju opasnost za naše građane.

Podsjećamo, velike skupove na otvorenom uz kršenje mjera i naredbi Kriznih štabova proteklih dana u Banovićima je organizovao i OO SDA Banovići.

(TI)


farah baner

futura toneri veliki

biznis veliki

 

level baner

@ig_tuzla Pratite nas

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu