utorak, 26 Maj 2020 18:10

Novi uslovi poslovanja: Tuzlanske firme udružile snage i tržištu ponudile novi proizvodi

2605 stalak

Tuzlanske firme EUROFER, koja je na tržištu nekima poznata po proizvodnji medalja za sportska takmičenja i ALFA-NUR koju poslovni partneri poznaju i po proizvodnji čeličnih konstrukcija, zbog manjka posla usljed pandemije su zajednički došli na ideju da u vlastitim proizvodnim pogonima kreiraju novi proizvod i pokušaju ga plasirati na naše tržište.

Riječ je o metalnim stalcima za desinfekciona sredstva za potrebe poslovnih subjekata.

- Želimo da kroz ovaj način promocije pokušamo plasirati stalke za dezinfekciju po sto nižoj cijeni, a kako bi smo ih učinili lakše dostupnim firmama koje su ekonomski oslabljenim pandemijom. Stalke za dezinfekciju ćemo za početak proizvoditi u samo jednom modelu, a ako kupci budu pokazali interes za ovim proizvodom moći ćemo im ponuditi i druge modele kao što su stolni, zidni, nožni stalci i dr. - istakli su iz ove dvije firme.

Jedinstvena cijena stalaka na tržištu je 25,00KM + PDV, a svi koji su zainteresovani mogu više informacija dobiti putem broja telefona +387 61 301 030 ili putem emaila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

(Tuzlainfo.ba)


farah baner

futura toneri veliki

biznis veliki

 

level baner

@ig_tuzla Pratite nas

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu