1200x241

subota, 17 Oktobar 2020 15:32

Nakon lošeg izdanja u Mostaru: Crnogorac i Beganović se izvinili navijačima

1710 crnogora beganovic

Ekipa FK Sloboda je jučer, u okviru 11. kola Premijer loige BiH gostovala je kod ekipe Veleža i poražena je rezultatom 3:0.

Svjesni loše prikazane igre, izvinjenje javnosti, navijačima i simpatizerima kluba su uputili šef stručnog štaba, Gradimir Crnogorac i kapiten ekipe, Amar Beganović.

"Poštovani simpatizeri i ljubitelji fudbala i svi oni kojim ovaj klub nešto znači u našem gradu. Moram se oglasiti povodom jucerasnje utakmice. Mislim da smo imali dosta dobre poluprilike u prvom poluvremenu koje nismo krunisali golom. U drugom poluvremenu smo dosta lošije igrali, nismo stvarali prilike i nažalost izgubili smo 3 - 0. Mogu reći da smo jučer svi podbacili, prvi ja, a onda i moji igrači. Isto tako mislim da ova ekipa dovoljno snage, kvaliteta i karaktera, da nastavimo ovim putem, dobrim, kojim idemo i nadam se da ćemo tokom naredne sedmice otkloniti sve nedostatke i da ćemo spremni ući u utakmicu protiv Radnika", kazao je Gradimir Crnogorac.

Kapiten, Amar Beganović, kaže da su svi svjesni lošeg izdanja i da će se truditi da u narednoj utakmici isprave sve nedostatke: "Kao kapiten ekipe se svim navijačima i simpatizerima se izvinjavam zbog loše partije. Imali smo svoje dobre i loše periode. Drugo poluvrijeme nije bilo dobro, nismo ušli kako treba, nismo ušli jako. Izvinjavam se svim navijačima za našu igru. Sada se okrećemo utakmici protiv Radnika."

(Tuzlainfo.ba)


farah baner

futura toneri veliki

biznis veliki

 

level baner

@ig_tuzla Pratite nas

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu