Nakon lošeg izdanja u Mostaru: Crnogorac i Beganović se izvinili navijačima

by nedim
| 13:32

Ekipa FK Sloboda je jučer, u okviru 11. kola Premijer loige BiH gostovala je kod ekipe Veleža i poražena je rezultatom 3:0.

Svjesni loše prikazane igre, izvinjenje javnosti, navijačima i simpatizerima kluba su uputili šef stručnog štaba, Gradimir Crnogorac i kapiten ekipe, Amar Beganović.

“Poštovani simpatizeri i ljubitelji fudbala i svi oni kojim ovaj klub nešto znači u našem gradu. Moram se oglasiti povodom jucerasnje utakmice. Mislim da smo imali dosta dobre poluprilike u prvom poluvremenu koje nismo krunisali golom. U drugom poluvremenu smo dosta lošije igrali, nismo stvarali prilike i nažalost izgubili smo 3 – 0. Mogu reći da smo jučer svi podbacili, prvi ja, a onda i moji igrači. Isto tako mislim da ova ekipa dovoljno snage, kvaliteta i karaktera, da nastavimo ovim putem, dobrim, kojim idemo i nadam se da ćemo tokom naredne sedmice otkloniti sve nedostatke i da ćemo spremni ući u utakmicu protiv Radnika”, kazao je Gradimir Crnogorac.

Kapiten, Amar Beganović, kaže da su svi svjesni lošeg izdanja i da će se truditi da u narednoj utakmici isprave sve nedostatke: “Kao kapiten ekipe se svim navijačima i simpatizerima se izvinjavam zbog loše partije. Imali smo svoje dobre i loše periode. Drugo poluvrijeme nije bilo dobro, nismo ušli kako treba, nismo ušli jako. Izvinjavam se svim navijačima za našu igru. Sada se okrećemo utakmici protiv Radnika.”

(Tuzlainfo.ba)