04.02.: „Električni podrum“ 5 – Paride Saraceni

by admin
| 21:31

Na već dobro poznatoj party lokaciji „Električni podrum“  Jezero Modrac,  Stereo Sektor team 04.02.2017 nastavlja party serijal, Stereo Sektor Clubbing, sa italijanskom zvijezdom PARIDE SARACENI.

Paride Saraceni  ima samo 25 godina,a stvorio je respektabilnu pozadinu kao producent i  DJ.Umjetnik kao što je Paride Saraceni nesumnjivo je jedno od izvanrednih imena koje su naglo skočile u Techno i House sceni.Od samog početka njegove karijere i prvih pokušaja u tim vodama, njegove prve trake i nastupi nisu mogli ostati neprimjećeni od nekoliko kultnih imena u elektronskoj sceni poput ; Richie Hawtin, Carl Cox, Sven Vath, Dubfire, Laurent Garnier, Adam beyer, Monika Kruse, Karotte,Gregor Tresher, Joseph Capriati, Paco Osuna, a osim što u  svojim nastupima puštaju njegove trake i daju mu veliki support takodje su mišljenja da je Paride jedan od boljih imena današnjice na ovim prostorima.

I danas Paride dosljedno isporučuje jedinstvene i nevjerovatne trake koje se nalaze na svjetski priznatim labelima poput : Truesoul, Sci+Tec, Tronic Music, Snatch! Terminal M, Fabric and Toolroom records i mnogi drugi, a odlicnu saradnju ima i sa svjetskim imenima kao sto su ; Adam Beyer, Dubfire, Christian Smith, Roger Sanchez, Pig & Dan, Nicole Moudaber, Maya Jane Coles…
Imali smo priliku da ga  gledamo i slušamo u  svjetskim priznatim clubovima poput Cielo New York, London’s Egg and Fire clubs, Prague’s Chapeau Rouge gdje je bio prepoznat po izvedbama “avant-garde hypnotic grooves”.

Paride Saraceni ce mix pult Električnog podruma dijeliti sa regionalno poznatim Dj-vima a to su : Siniša Lukić, Forest People, Alexander De Funk, Eduy, Amar Kay, Incept .

Tokom noći Stereo Sektor će obezbijediti brojne nagrade za najrasplesanije goste, te chill zonu u kojoj će se sponzori eventa pobrinuti za savršen ugođaj . Od ovog partya Stereo Sektor jedan dio prostora ce obezbijediti  za Stereo Sektor shop u kojem ce te naci razne sitnice koje su Vam potrebne za opuštenu noć ispunjenu plesom.  Kao i za svaki party u organizaciji Stereo Sektora, za sigurnost će se pobrinuti momci iz security guard agencije „Securitas“ .

Ulaznice  po promotivnoj cijeni bit će moguće nabaviti  kod Stereo Sektor promotera , a na dan partya cijena  će naravno biti nešto viša. Dodatne informacije o eventu i promoterima možete naći na FB stranici Stereo Sektor.