06.03.: Club Palma – Incept invites: Marco Faraone, veliko lice Drumcode-a dolazi u Tuzlu

by admin2
| 15:30

Šesti mart je rezervisan za veliko lice, MARCO FARAONE/Dj, Producer i vlasnik Uncage label –a (Uncage,Rekids, Drumcode) koji će nastupiti u najpoznatijem klubu, Club Palma Tuzla.

To će biti i prvi nastup u našoj zemlji, a podrška za ovaj događaj su Ena Smajic (BiH) i Fulan Perez (BiH) i odgovor na poziv domaćina Incept Dj/Producer, kako i sam događaj nosi naziv.

Karte za ovaj događaj dostupne su na oficijalnom prodajnom mjestu CD SHOP MIDO (Korzo bb, Tuzla), te elektronskim putem na www.kupikartu.ba u iznosu od 15 KM, dok će na dan događaja iznositi 20 KM.

Za ovaj spektal najviše su zaslužni sponzori događaja: Tuborg,Red Bulli Jagarmeister uz koje ovaj događaj ide stepenicu više u odnosu na ostale jer nas sve očekuje veliki led screen sa mnogo specijalnih efekata i još mnogo iznenađenja.

Zato trk po svoju kartu i vidimo se u 06. marta u Club Palma Tuzla, a za ostale informacije pratite naš događaj na facebook stranici: https://www.facebook.com/events/s/incept-invites-marco-faraone-d/981154715582169/?ti=as – ističu organizatori ovog događaja.

(Tuzlainfo.ba)