02.12: BIT Centar Tuzla – finalni event CODE projekta

by admin2
| 10:21

U ponedeljak, 02. decembra 2019. godine u BIT Centru Tuzla biće organizovan finalni event CODE projekta, sa željom da se zajedno analiziraju rezultati projekta, počeci rada coworking prostora CODE HUB u Tuzli i  čuju iskustva iz drugih gradova BiH i regije.

– Pozivamo Vas da zajedno naučimo nešto novo, planiramo 2020-tu godinu, ali  i proslavimo dosadašnje rezultate, poručuju iz BIT Centra Tuzla.

Događaj počinje u 18.30h kada će svi učesnici biti u prilici vidjeti video prezentacije iz  Mostara, Nikšića, Zadra i naravno Tuzle, te se detaljnije upoznati sa dosadašnjim rezultatima projekta i planovima za narednu godinu.

Nakon toga biće upriličen i koktel dobrodošlice gdje će svi prisutni biti u prilici da u neformalnom druženju saznaju različite pozitivne priče, razmjene iskustva i kontakte.

Događaj se nastavlja u utorak sa početkom u 11.00 sati i dva panela sa temama : Coworking prostori i što je današnjim klijentima potrebno osim radne jedinice i ugodnog ambijenta? i Da li je mentorstvo danas dio opisa radnog mjesta ili izbor pojedinca?

Ukoliko želite da upoznate zanimljive ljude iz različitih gradova, poslovnih i drugih projekata, ako Vas zanimaju rezultati i planovi coworking prostora u Tuzli, te mogućosti korištenja i podrške u realizaciji poslovnih ideja te ako želite da u opuštenoj atmosferi razmijenite iskustva i ideje, onda se u ponedeljak zaputite prema Trgu slobode 16, u BIT centar Tuzla.

Svi su dobrodošli, a svoj dolazak trebaju prijaviti slanjem poruke na https://www.facebook.com/CodeHubTuzla/. Ili na [email protected] 

Ovo će ujedno biti prilika da se, ukoliko niste do sada, detaljnije upoznate sa novootvorenim coworking prostorom Code Hub Tuzla- saopšteno je.

CodeHub Tuzla je u vlasništvu BIT Centra u Tuzli i jedan je od četiri coworking prostora koji su otvoreni u Mostaru, Zadru i Nikšiću kroz projekt CODE finansiran iz Interreg IPA CBC Programme HR-BA-ME 2014-2020.

(Tuzlainfo.ba)