srijeda, 28 Oktobar 2020 11:02

GO HDZ BiH Tuzla: Predsjednik Vidović razgovarao s predsjednicima braniteljskih udruga HVO-a

2710 hdz5

Predsjednik GO HDZ BiH Tuzla Nikica Vidović razgovarao je sa predsjednicima braniteljskih udruga HVO-a.

Na susretu s Ivom Andrićem-Lužanskim, predsjednikom Udruge dobitnika najvećih ratnih odličja Tuzlanske županije, Mijom Čajićem, predsjednikom Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata HVO TŽ, Zvonimirom Kubinekom, predsjednikom Udruge obitelji poginulih i nestalih branitelja HVO Tuzla, Vladom Pavljaševićem, predsjednikom Udruge hrvatskih invalida domovinskog rata HVO-a i Stjepanom Božićem tajnikom udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata HVO TK predstavljene su glavne smjernice političkog djelovanja HDZ BIH u Tuzli.

Također, razgovaralo se i o predstojećim lokalnim izborima i tom prilikom predstavnici braniteljskih udruga iskazali su potporu kandidatima HDZ BiH.

„115. brigada Zrinski HVO dala je nemjerljiv doprinos u obrani Tuzle i svih drugih područja na kojima su bojovnici ove brigade bili tijekom rata. Častan ratni put i obrana naših domova kao i opredjeljenje za obranu Bosne i Hercegovine bili su jasni ciljevi tih 90-ih godina, a na isti način naši umirovljeni bojovnici razmišljaju i danas. Uvijek je dobro čuti određene kritike i savjete za što kvalitetnije političko djelovanje i što bi sve moglo biti bolje u funkcioniranju našeg grada. Zbog toga smo i predstavili smjernice našeg budućeg djelovanja u Gradskom vijeću Tuzla i uvijek ćemo strateške korake i planove dogovarati unutar svih udruga koje djeluju u ovom gradu, bile one braniteljske, društvene ili kulturne. Raduje me jedinstvo unutar braniteljskih udruga HVO-a i njihova potpora djelovanju HDZ BiH u Tuzli“, istaknuo je Vidović – saopšteno je iz GO HDZ BiH Tuzla.

(Tuzlainfo.ba)


farah baner

futura toneri veliki

biznis veliki

 

level baner

@ig_tuzla Pratite nas

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu