Subota, 23 August 2014 /
Početak / Novosti / (FOTO) Nastavak tuzlanske romantične priče: Maji priređeno djevojačko veče iz snova!
Get Adobe Flash player
Ukupno 1233 oglasa u 238 kategorija/e.

Pretraži oglase
Napredno pretraživanje
bportal
Get Adobe Flash player
Trenutno aktivnih Gostiju: 24 
(FOTO) Nastavak tuzlanske romantične priče: Maji priređeno djevojačko veče iz snova! PDF Ispis E-mail
Petak, 10 Maj 2013 21:42

1005_djevojacko_5Priča o nesvakidašnjoj i najromantičnijoj prosidbi u Tuzli ikada, kako su je mnogi s pravom nazvali, a o kojoj je Tuzlainfo.ba portal ekskluzivno pisao u septembru prošle godine, dobila je svoj logični nastavak.

Naš sugrađanin, Jasmin Mehinović – Jaco, koji je zatražio ruku buduće supruge ispisavši na krovu jednospratnice u sklopu SPO Zlokovac svijećama „Udaj se za mene“ i Maja Djedović, koja je naravno pristala, sljedeće sedmice uplovit će u bračne vode.

Da bi napravili romantični spektakl o kojem je izvještavao veliki broj medija u BiH i regiji, Jasminu su u pomoć, tada, priskočili i njihovi prijatelji, kako bi 700 svijeća sa porukom na vrijeme zasijalo.

No, to nije kraj iznenađenjima, barem kada je riječ o ovoj ljubavnoj priči.

Prijatelji budućih supružnika večeras su se pobrinuli da Maja u zajednički život sa Jasminom zakorači sa lijepim sjećanjima na posljednje djevojačke dane. Priredili su joj djevojačku večer za pamćenje.

Izlazak „sa curama“ večeras je bio sve, samo ne uobičajen. Bijela limuzina, boca šampanjca, specijalni dress code, poruka "Majo Game over" na Plavom mostu u Tuzli, samo su neka od iznenađenja kojima je ekipa Tuzlainfo portala večeras svjedočila.

Dogovoreni „fotoshooting“ sa ekipom medija koji je kumovao romantičnoj prosidbi, a koji je osmislila kreativna družina, spriječilo je nevrijeme koje je zahvatilo Tuzlu baš u trenutku kada je zabava u bijeloj limuzini trebala početi.

No, kao i veselo društvo, nismo se dali u potpunosti omesti. Kroz fotografije smo pokušali prenijeti dio atmosfere iz  limuzine koja je kroz olujno vrijeme krčila put ka klubu gdje će, bez sumnje, uz ovakve prijatelje Maja u dobrom raspoloženju dočekati i jutarnje sate.

Maja i Jaco ljubav će krunisati brakom 18. maja, a redakcija Tuzlainfo.ba portala budućim supružnicima želi mnogo lijepih trenutaka u zajedničkom životu.

Tekst i foto: Tuzlainfo team

VIŠE FOTOGRAFIJA POGLEDAJTE NA NAŠOJ FACEBOOK FAN STRANICI!

1005_djevojacko_11005_djevojacko_21005_djevojacko_31005_djevojacko_41005_djevojacko

(FOTO) Nastavak tuzlanske romantične priče: Maji priređeno djevojačko veče iz snova!
 
Get Adobe Flash player